December 06, 2009

A venit Moşu, odată cu el şi noul preşedinte :D

     A venit moşul la tine? :D la mine da .... dar nu`ţi spun ce mi`a adus, sîc sîc ...:P
   A înnebunit luuumeaaaa :)) se calcă în picioare ca să voteze săracii .... pentru ce?! pentru nişte hoţi, amîndoi sunt nişte mincinoşi şi nenorociţi. Cum scapă la putere .... uită de toţi!
   Apropo ... un baiat de la noi din oraş (Siret mai exact) a luat săracu` amendă de 3000 RON şi pe deasupra dosar penal. Pentru ce?! pentru 30RON ... cică i`a dat o persoană să împartă nu ştiu ce bilete cu mesaj electoral. Asta e .... cînd ti`e foame, rişti .... şi de obicei "gîştile" , vorba lu` taică`miu, se duc la fund.... 
   Ce vroiam eu să`ţi mai spun ..... mmmm .... aa :D da! ... am vizionat vineri seară un film......bestial.... Law Abiding Citizen. E din 2009 filmul .... nu e cotat cine ştie ce pe IMDB, dar personal mi`a plăcut foarte mult http://www.imdb.com/title/tt1197624/
   Pe scurt... e vb despre un bărbat căruia îi omoară nişte tîlhari soţia şi fetiţa ... justiţia fiind oarbă... nu dă verdictul corect, iar el începe să facă nişte chestii super tari ... merită să te uiţi, mai mult nu`ţi spun că stric surpriza :P  ai şi trailer`ul mai jos:
  http://www.youtube.com/watch?v=w87UlINbcWE  

      Dragi concetăţeni :D se pare că a cam ieşit Geoană preşedinte .... lupta fiind foarte strînsă: Geoană 51,2% iar Băsescu 48,8% date luate de pe Realitatea Tv ... Numai pe B1Tv e diferit :)) pentru cei care nu ştiu ... e televiziunea lu` Columbeanu` care e mînă în mînă cu Băsescu  ..... numai la ei Băsilă avea aproximativ 92% acum cîteva zile ... iar în momentele acestea are mai multe voturi decît adversarul său  :))) Acum nu mai contează cine a ieşit ... Doamne Ajută! să se facă ceva în ţara aceasta!

No comments:

Post a Comment