January 21, 2010

Cum poți fraieri oamenii prin intermediul unor site`uri ...

     După cum observi, suntem invadați de mass`uri precum "dă și mie un vot că să cîștig și eu un premiu"  ... mai copile, nu te`ai săturat de țepe? e-album.ro, e-castig.com sau versu.ro, toate is Țepe! Nici o problemă! A mai apărut unul acum și scopul lui este acela ca al precedentelor lui. Să`i prostim pe proști,că doar merge foarte bine treaba! Numele lui este iPremii.com și da... este o țeapă la fel de mare ca și celelalte trei.
   Hai să gîndim logic un pic, costul unui premiu să spunem că ar fi undeva la 700ron (să spunem...). La un moment dat, au fost pe e-album.ro 42 de cîștigatori, asta fiind în jur de 30.000 ron. De unde crezi că scot baieții banii/premiile astea?!
   Singurul scop al acestor site`uri este să`i prostească pe proști și să facă rost de cît mai mult trafic (vizite) pentru a cîștiga din publicitate.

1 comment:

  1. Foarte adevaratce spui tu...pe deasupra toti acesti 'potentiali castigatori' incep sa spameze pe toate site-urile posibile in cautare de voturi...de la conquiztador pana la trackere sau site-uri ale programelor tv..you name it..sunt full de astfel de spameri, poate o sa inteleaga in curand toata lumea ca nu-i nimic de 'mancat' pe acolo.

    ReplyDelete